Auto

Obiectivul GMC Adwisers este de a facilita achiziția unui automobil cu ajutorul direct al partenerilor noștri.

Misiunea noastră este să asigurăm pentru orice client o ofertă corectă și adaptată pentru nevoile acestuia astfel încât să oferim maximul posibil de satisfacție!

Indiferent de marca și modelul autoturismului, GMC Adwisers se ocupă să îți găsească variante,urmand ca tu sa o alegi pe cea care intruneste toate conditiile solicitate.

svg+xml;charset=utf

VREI SA CUMPERI?

Dacă vă doriți o mașină nouă, GMC Adwisers vă va pune la dispoziție cea mai avantajoasă soluție de creditare pentru ca dvs. sa vă bucurați de noua achiziție.

În cazul în care doriți să optați pentru o mașină rulată (pe plan național sau internațional) GMC Adwisers vă pune la dispoziție o gamă largă de servicii printre care: căutarea autoturismului, transportul acestuia în București, RAR, înmatriculare și alte documente necesare pentru ca dvs. să vă bucurați de mașină, fără a mai fi nevoit să faceți deplasări la diverse instituții.

VREI SA VINZI?

Ai o masina pe care vrei sa o vinzi?…GMC Adwisers te ajuta sa iti vinzi masina,promovand anuntul tau catre clientii din portofoliul propriu si pe diverse platforme de vanzari auto.

Contacteaza-ne si impreuna vom stabili fluxul si conditiile procesului de vanzare, astfel incat atat tu cat si cumparatorul sa beneficiati de transparenta, corectitudine si certitudinea ca ati facut alegerea corecta.

svg+xml;charset=utf

 

Ne propunem și vrem să fim un etalon de corectitudine și un garant pentru clienții noștri.
GMC Adwisers vă ajută să vindeti sau să achiziționați automobilul dorit în cele mai bune condiții.

 

Masini in stoc!